تفاوت های بین برنج قهوه ای و برنج سفید چیست؟

تفاوت های بین برنج قهوه ای و برنج سفید چیست؟

تفاوت های بین برنج قهوه ای و برنج سفید چیست؟

برای تمام گروه های سنی و جنسی، مصرف غلات به طور کامل یا همراه با سبوس، بخش مهمی از یک رژیم غذایی سالم را تشکیل می دهد. در میان این محصولات سالم، برنج قهوه ای، طبیعی و تصفیه نشده، خواص سلامتی بسیاری دارد که اگر از آنها آگاه باشیم، کمتر سراغ برنج های سفید می رویم.

خواص برنج قهوه ای

برنج قهوه ای و کند شدن پیشرفت دیابت

به گفته محققان دانشگاه هاروارد، مصرف هفته ای دو بار برنج قهوه ای خطر پیشرفت و ابتلا به دیابت را کند می کند. در واقع مصرف ۵۰ گرم از این برنج در روز، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را ۱۶ درصد کاهش می دهد. البته مصرف دیگر غلات کامل مانند جو و گندم کامل، خطر ابتلا به این بیماری را تا ۳۶ درصد کاهش خواهد داد.

برنج قهوه ای طب سنتی و گیاهان دارویی-داروی گیاهی – غنی از فیبر

این نوع برنج می تواند ۱۴ درصد از میزان نیاز روزانه بدن به فیبر را تأمین کند. بنابراین نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به سرطان روده و سینه دارد. مصرف فیبر خواص مفید بسیاری برای بدن دارد که، سلامت دستگاه قلبی عروقی جزئی از آن ها است.

طب سنتی و گیاهان دارویی-داروی گیاهی – ی سرشار از منگنز و سلنیوم

یک پیمانه از این نوع برنج در روز، ۸۸ درصد از نیاز بدن به منگنز را تأمین می کند و نقش مهمی در مبارزه با رادیکالهای آزاد دارد. منگنز نقش مهمی در کسب انرژی از پروتئین های مصرفی و کربوهیدرات ها و نیز سنتز کردن اسیدهای چرب دارد.

سلنیوم نیز نقش مهمی را در فرآیند آنتی اکسیدان ها برعهده دارد و می تواند سلول های سرطانی را تخریب کند، ضمن این که در تنظیم متابولیسم هورمون تیروئید و عملکرد سیستم ایمنی بدن نیز اهمیت اساسی دارد.

 

منبع:اکاایران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *