قنداق کردن نوزاد

قنداق کردن نوزاد

قنداق کردن نوزاد از پرانتزی شدن پاها جلوگیری میکند
اگر در جامعه دقت کنید، میبینید که در نسل جدید شیوع پاهای پرانتزی، اندام بد شکل و… زیادتر شده است. یکی از مهم ترین دلایل این موضوع، فراموش شدن سنت بسیار خوب قنداق کردن نوزادان است.
قنداق کردن نوزادان تا ۴۰ – ۵۰ روزگی به روشی که در قدیم این کار را می کردند، توصیه می گردد؛ چرا که با توجه به این که نوزادان دارای اندام و مفاصل بسیار ظریف هستند، قنداق، نوزادان را از ضربات احتمالی حفظ می کند و در هنگام بغل گرفتن و حمل نیز او را محافظت می کند، دمای بدن نوزاد را ثابت نگه می دارد و به رشد طبیعی اعضاء و اندام کودک کمک می کند.
در قنداق کردن نوزادان موارد ذیل توصیه می شود:
– صورت و پیشانی باز باشد
-ریسمان اندک پهن عریض باشد و چندان تنگ نمی پیچند .
– روزی ۲تا ۳ بار و شبها یکبار باز و بسته شوند .
– بهترین حالت بازکردن نوزاد هر ۳ ساعت یکبار و حدود یک ساعت آزاد بودن وی است.
– شکم دختران ملایم تر از پسران پیچیده شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *